Щерката на футболен бос вдъхновява екзекутора на ЦСКА

ЦСКА - Локомотив Пловдив, Иван Турицов

Голмайсторът на Локомотив (Пловдив) Георги Минчев е най-коментираното име от снощи насам. Нападателят разплака бившия си отбор ЦСКА на стадион „Българска армия“, реализирайки хеттрик в рамките само на 17 минути и донасяйки победата на „черно-белите“ с 3:1.

26-годишният нападател може да се похвали и с голямо завоевания извън футболния терен. Според Блиц, Минчев е кандидат за зет на един от президентите на клубовете в Efbet Лига. Голмайсторът има връзка с голямата щерка на боса на Царско село Стойне Манолов.

Минчев и красивата Катрин са на крилете на любовта. Дъщерята на симпатизиращия на ЦСКА Стойне Манолов завъртяла главата на Жоро още докато играел в Царско село. Миналото лято Минчев се раздели със столичани и премина в Локомотив (Пловдив). Той обаче постоянно пътувал до София, за да бъде с любимата си Катрин или обратното – тя му гостувала в Пловдив.

Катрин не пропуска мач на любимия си, който й посвещава всеки отбелязан гол.

От началото на сезона Минчев имаше само едно попадение на сметката си в първенството. Той отбеляза при победата с 2:1 срещу Пирин (Благоевград) на 19 oктомври, а по-рано блесна с хеттрик и за Купата на България – при успеха с 4:0 над Родопа (Смолян) на 21 септември.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ