За първи път през сезона ЦСКА записа две загуби в рамките на един месец

7 Dni Sport01.11.2021
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Яник Вилдсхут, Бирсент Карагарен

ЦСКА игра трагично срещу Локомотив (Пловдив) и загуби с 1:3 на стадион „Българска армия“. „Червените“ нямаха поражение у дома две години и три месеца. Последно там ги победи Черно море, отново с този резултат. За първи път през сезон ЦСКА записа две загуби в рамките на един месец. Освен от Локо, отборът на Стойчо Младенов склони глава и пред Зоря – 0:1 на „Васил Левски“.

През юли поражението беше също много болезнено – 0:4 срещу Лудогорец във финала за Суперкупата. Тогава треньор беше Любослав Пенев. През август ЦСКА загуби с 0:2 от Виктория в Пилзен, но беше без значение, защото след това победи с 3:0 в София и отстрани чехите. През септември дойде разгромът от Рома – 1:5 в Рим. Вчера „червените“ паднаха за втори път от български съперник през кампанията.

Къде е проблемът и на какво се дължи слабата игра в последните мачове, в клуба ще анализират. Със сигурност няма как да се дължи само на умора. А и ЦСКА разполага с доста и равностойни футболисти, дълбочина в състава има.

През ноември предстоят нови пет мача. В четвъртък ЦСКА гостува на Зоря, след което приема последователно ФК ЦСКА 1948 и Арда. За да дойдат две много тежки визити – на Бодьо/Глимт и Лудогорец.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ