Разсекретиха името на победителя в Игри на Волята

7 Dni Sport30.10.2021
Мани

Столичен ежедневник претендира, че знае името на победителя в новия сезон на „Игри на Волята“.

Според тях това ще бъде абсолютната аутсайдерка в очите на останалите участници Мани.

Във вчерашния епизод тя взе поредна победа в елиминационен двубой. Миньончето отстрани Стоян, който бе сочен за един от фаворитите.

Точност, прецизност, баланс до сантиметър и желязно спокойствие донесоха на Мани поредна победа в елиминационна битка и за изненада на всички тя отстрани един от най-големите си врагове в племето и от най-силните играчи.

Феновете се включват, като зявяват, че щом за пореден път Мани се справя със силен играч в директна битка, тя има всички шансове да триумфира и след няколко месеца в края на надпреварата.

„Браво, Мани ти показа, че когато всички те подценяват, ти имаш сили за да се докажеш, стискам ти палци за голямата награда и титлата Шампион!“, пишат фенове във Фейсбук страницата на предаването, което се излъчва по „Нова“.

След вчерашния епизод се появиха сигнали, че Неделчо и Мани са в тайна коалиция. Дали това е така и дали това, че Мани ще спечели формата, предстои да разберем.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ