Левски търси играчи от цял свят

7 Dni Sport30.10.2021
Станимир Стоилов

Зимната селекция на „Левски“ все още е забулена в мъгла заради незавидното финансово състояние на клуба. Въпреки това наставникът на тима Станимир Стоилов подсказа, че „сините“ ще търсят футболисти и извън Европа в опита си да намерят качество на достъпна цена.

„Селекцията е отворен процес, постоянно гледаме и търсим идеи – обяви Стоилов преди визитата на „Черно море“. – Обикаляме и по света, за да открием нещо, което може да си позволим и да помогне на „Левски“. Имаме идеи и варианти, но на този етап не може да говорим нищо конкретно”.

В събота 26-кратните шампиони гостуват във Варна на „Черно море“ след три поредни победи във всички турнири.

„Не трябва да има напомпване на самочувствието – обясни наставникът, визирайки 7:0 над „Септември“ (Симитли). – Фаворити има много преди мача, трябва да сме на терена, там ще се види колко сме се развили и колко заслужаваме победата. „Черно море“ е отбор, който има стабилно представяне. Играе организирано и тактически грамотно. Искаме да се надиграваме с тях и да направим добър мач.“

На разположение на наставника ще бъдат всички налични играчи. Той не пропусна да похвали и привържениците на тима: „Никога не съм се съмнявал в подкрепата на нашите фенове. Те са го правили в негативни резултати, „Левски“ е по-друго тесто като отбор, не мога да имам претенции към нашите привържениците. С идването си заявих, че само те са останали на клуба.“

В същото време сагата между „Левски“ и Петър Хубчев е към своя край, разкри Sportal.bg, позовавайки се на адвоката на наставника Георги Градев. В най-скоро време двете страни ще обявят развръзката, след като бившият селекционер бе уволнен през лятото на 2020 година.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ