Кайседо обича да наказва Арда, любимци са му

7 Dni Sport29.10.2021
ЦСКА - Арда Кърджали, Жорди Кайседо

Арда вече дели първото място с Ботев (Враца) за любими жертви на Жорди Кайседо. Нападателят на ЦСКА снощи вкара двата гола срещу тима от Кърджали за успеха с 2:0 на „Армията“ в осминафинал от турнира за Купата на България. Така еквадорецът вече има 3 попадения срещу Арда и Ботев (Враца). Той наказа „сините“ и при равенството 1:1 за първенство през миналия сезон. Срещата отново се игра в Борисовата градина, а Арда изравни в последните секунди от дузпа. Срещу врачани Жорди вкара хеттрик, пак за Купата на България, при успеха на „червените“ с 4:0 на четвъртфинал през миналата кампания. След това ЦСКА спечели трофея.

По два гола за 31-кратния шампион Кайседо има срещу Левски, Черно море, Ботев (Пловдив), Монтана и Хебър. По един вкара във вратите на Осиек, Лудогорец, Берое, ФК ЦСКА 1948, Пирин (Благоевград) и Славия.

За четвърти път нападателят вкара два гола за ЦСКА в един мач. Преди срещата с Арда, той направи това срещу Монтана при успех 6:0, Ботев (Пловдив) при успех 3:2 и Хебър – победа с 3:0 за Купата на България на 1/16-финал.

Жорди Кайседо вече има 22 гола за „червените“, отбелязани в 38 мача от всички турнири.

Автор: Ангел Домусчиев / „Топспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ