„ЦСКА е моят дом!“

7 Dni Sport29.10.2021
Владимир Манчев, Али Соу

Изключително силно и ласкаво за ЦСКА се изказа бившият футболист и звезда на ЦСКА – Владимир Манчев.

Владо сега е в ролята на помощник-треньор в Миньор (Перник). Един отбор обаче остава завинаги в сърцето на нападателя. Попитахме го какви емоции поражда в него ЦСКА. Ето и отговора, който той даде.

„ЦСКА е моят дом! Това е мястото, където се чувствам наистина в свои води. Винаги, не мога да кажа, че съм знаел, но съм искал да бъда част от този клуб – по един или друг начин. Направил съм го, бих казал по всички възможни начини. Бил съм и в академията на отбора като играч, бил съм като футболист, след това като треньор, като скаут, войник съм бил. Това за мен наистина е сбъдната мечта. Отборът, на който съм се възхищавал и всички футболисти, на които съм се възхищавал като дете, съм имал по някакъв начин досега с тях. С Любо Пенев, с който сме били съотборници, бил ми е президент и треньор. Христо Стоичков, който ми беше също така треньор в националния отбор, в Селта. С Емил Костадинов като ръководител в ЦСКА, в националния отбор. С Данчо Лечков, да не ги изброявам, все футболисти, на които съм се възхищавал и в един момент мога да си разговарям с тях и да придобия от техния опит, да бъда на една ръка разстояние от тях.“, коментира Владимир Манчев пред колегите от „Спортал“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ