„Извършиха престъпление в дома на ЦСКА“

7 Dni Sport28.10.2021
ЦСКА - Арда Кърджали, Георги Чиликов, Стойчо Младенов, Тодор Янчев

Тази вечер ЦСКА отстрани Арда Кърджали и се класира за 1/4 финалите за Купата на България, но една случка остави горчив вкус при червена България. Става въпрос за пресиленото изгонване на Брадли Мазику в 55-а минута на двубоя при резултат 2:0 за домакините. Неколкократните повторения показаха, че крайният защитник спъва съвсем неволно атакуващия играч на гостите. Някои от феновете изгледалите ситуацията стигат доще по напред в своите изказвания. Според тях е нямало нарушение, а играча на Арда се е препънал сам. Те отдават поредната брадва към ЦСКА заради откритата война между ръководството на армейците и БФС.

„Хубава победа, браво момчета, първото полувреме образец, второто ги качвахме на резултат, но поръчката влезе в сила и удобен червен картон, помните, че такъв имаше и в мача с Царско село преди няколко седмици, нали? Стар номер е това и пак го приложиха. За мен няма нарушение, нападател от Арда се спъна сам, а и да е имало контакт, не веднъж сме ставали свидетели, че когато защитника неволно извърши подобно нарушение е бил помилван от съдията. А и колко удобно, че няма ВАР точно в тези мачове. Здраве да е, така ще е с това ръководство на БФС.“, пише Иван Йорданов в една от най-активните червени групи във Фейсбук, като анализ на случилото се в мача ЦСКА – Арда.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ