Стойчо Младенов: Взехме победата с отлична игра

7 Dni Sport28.10.2021
ЦСКА - Арда Кърджали, Анатоли Нанков, Стойчо Младенов

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след успеха на „червените“ с 2:0 над Арда в 1/8-финалната фаза за Купата на България.

„Важна беше победата и то с отлична игра. Изключително добра тактическа дисциплина. Това трябва да правим във всеки един мач. Никога не сме пренебрегвали статичните положения и работим върху тях. Около 40% от мачовете се печелят след такива изпълнения. Ако е така Кайседо да вкарва и да печелим, не е хубаво. ЦСКА е голямо име и не трябва да зависи от един футболист. Да, казах го след мача с Берое за липсата на Кери, но не трябва зависим от това. Кайседо бележи и показа, че е много ефективен. Не трябва отделни личности да печелят мачовете. Необходимо е да му създаваме положения и той да е ефикасен“, заяви Младенов.

Имаме частичен проблем, който с поставянето на Кери го решаваме. Мислим по всички въпроси, но ще дойде зимата и лятото и ще решим проблемите си на трансферния пазар. ЦСКА какъвто и противник дойде ще го мислим през пролетта. Голяма важност има домакинството, защото с нашите фенове ще решим“, добави още той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ