„Чакаме 12-ия си играч!“

7 Dni Sport28.10.2021
цска_арда_кайседо

ЦСКА надъха феновете си да бъдат на мача с Арда днес. Ето какъв текст се появи в сайта на клуба и видео към него:

„ЦСКА приема Арда в мач от 1/8-финалите за Купата на България днес от 19 часа. Двубоят е повторение на финала в турнира през изминалия сезон, когато „червените“ триумфираха с трофея след минимална победа с 1:0.

Срещата, играна на Националния стадион „Васил Левски“, ще бъде запомнена и с горещата подкрепа от трибуните, която футболистите получиха. Именно скандиранията на „армейската“ публика бяха това, което се оказа решаващо да наклони везните в наша полза.

В последния си домакински мач на стадион „Българска армия“ ЦСКА победи Ботев (Пловдив) с 3:2 и отново 12-ият играч бе с основна роля за успеха на тима.

Тази вечер момчетата на Стойчо Младенов отново ще излязат във важен мач, който трябва да спечелят. „Червената“ публика е доказала през годините, че нито атмосферните условия, нито ограниченията от различен характер може да я спрят да покаже любовта си към отбора.

Билетите за мача с Арда са в продажба онлайн и на касите на стадион „Българска армия“, които ще работят до края на първото полувреме.

Ето и цените на билетите на каса:

Сектор „А“ – 12 лв.

Сектор „В“ – 8 лв.

Сектор „Г“ – 6 лв.

Сектор „Б“ – 6 лв.

ВИП ложа – 130 лв.

Успоредно с входните талони за мача с Арда, на касите ще се продават също така и билети за предстоящите домакински срещи на ЦСКА с Локомотив (Пловдив) и Рома“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ