Ралина се завърна в ЦСКА. Подписа дългосрочен договор с клуба.

7 Dni Sport27.10.2021
ЦСКА, Договор

Ралина Дошкова отново е част от родния си клуб ЦСКА. 26-годишната волейболистка ще опита да помогне на червените да се върнат на върха в нашето първенство. Диагоналът и съотборничките й ще се изправят в петък срещу ДКС Варна в първия мач от новия сезон. Ето какво каза Дошкова пред сайта на ЦСКА. 

Ралина, как се чувстваш отново в ЦСКА след 3 години пауза?

– Чувствам се добре, спокойна… В ЦСКА съм у дома си, а вкъщи винаги е приятно. Щастлива съм, че отново имам възможността да работя с Юлето (Иванова) и Тони (Зетова).

Как ти се струва отборът?

– Отборът е млад и има още какво да учи, харесва ми това, че имат желанието и полагат труд, за да израстват.

Какво те накара да се завърнеш при червените?

– Моето желание за предстоящия сезон беше да остана в България. Не съм имала колебания, че това ще бъде ЦСКА, защото тук отношението към мен винаги е било много топло от страна на цялото ръководство. Ще дам всичко от себе си отборът да побеждава! Желанието ми да играя за ЦСКА е голямо.

Липсваше ли ти атмосферата в клуба?

– Да, както казах тук се чувствам като у дома си. Имах нужда от това нещо.

Амбициите на ЦСКА винаги са високи, а с твоето завръщане и това на Криси Бончева, тази година изглежда тимът може да постигне нещо повече. Така ли е?

– Целите на ЦСКА са били винаги високи, независимо с какъв състав разполага. Надявам се завръщането ми да се отрази положително на отбора. Ще дам всичко от себе си това да се случи

Колко резонно е да се говори за купа или пък дори титла?

– Отборите в България са горе-долу изравнени по сила. Винаги се борим за най-високо класиране.

С какви очаквания си към първия мач с ДКС Варна и ще има ли по-голямо вълнение у теб?

– Тренираме много усилено и сме здрави, това е най-важното. Подготвени сме добре физически и технически. Какво ще покажем на игрището зависи от нас самите. А вълнение у мен има винаги, понякога прекалено.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ