Даниел Боримиров обяви решение в Левски

7 Dni Sport26.10.2021
Даниел Боримиров

Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров заяви, че изискването футболистите да имат “зелен сертификат” няма да затрудни отбора. Той разкри, че почти всички играчи са ваксинирани против коронавирус, а на последните трима ще им бъде поставен доза утре (27 октомври).

„Ние сме изрядни. Постарали сме се във всяко едно отношение да отговаряме на изискванията, които са поставени от Министерство на здравеопазването и от БФС. Левски е подготвен за днешния мач и ще очаква своите привърженици. Почти всички футболисти на Левски са ваксинирани с изключение на трима, но и те ще бъдат утре. Така целият състав ще бъде ваксиниран на 100%“, заяви Боримиров.

Днес от 19:00 часа Левски приема Септември (Симитли) в среща от осминафиналите на Купата на България. За удобство на феновете, които искат да гледат любимците си на живо, пред стадион „Георги Аспарухов“ ще бъде отворен пункт за антигенни тестове.

„Взели сме мерки. Днес (26 октомври) ще дойде мобилна лаборатория на „Герена“, която ще бъде на разположение на всички фенове, а и на хората, живеещи в региона. Ще могат да се правят бързи антигенни тестове и да се влиза на мач. Резултатите са готови за 15 минути. Постарали сме се да създадем уют и комфорт на нашите привърженици. Взели сме необходимите мерки бързо да се влиза на стадиона, да не се чака много“, заяви легендата на „сините“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ