ЦСКА пусна билетите за Купата на България

7 Dni Sport25.10.2021
арда - цска

Билетите за домакинския мач на ЦСКА срещу Арда (Кърджали) вече могат да бъдат закупени онлайн в мрежата на УРБО. Срещата за Купата на България ще се играе на стадион „Българска армия“ в четвъртък (28 октомври) от 19 ч.

В сряда и четвъртък билети ще се продават от 11 до 19 ч. и на касите до фен магазина на стадион „Българска армия“, а в деня на мача от 16 ч. ще бъде отворена и специална каса в сектор „Б“, която ще бъде само за привърженици на Арда.

Ето и цените на билетите на каса:

Сектор „А“ – 12 лв.

Сектор „В“ – 8 лв.

Сектор „Г“ – 6 лв.

Сектор „Б“ – 6 лв.

ВИП ложа – 130 лв.

Успоредно с входните талони за мача с Арда, на касите ще се продават също така и билети за предстоящите домакински срещи на ЦСКА с Локомотив (Пловдив) и Рома.

Зрителите, които искат да гледат на живо срещата с тима от Кърджали в четвъртък, ще трябва да покажат зелен сертификат – те трябва да са ваксинирани, да имат сертификат за преболедуван COVID-19 или да имат отрицателен PCR или антигенен тест.

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно, а зрителите под 18-годишна възраст нямат нужда от представяне на зелен сертификат.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ