„ЦСКА бе без сърцето и душата си“

7 Dni Sport25.10.2021
ЦСКА - Славия, Греъм Кери

„По принцип е глупаво да се оправдаваш с отсъствието на един футболист, но за мен снощи ЦСКА бе без сърцето и душата си. Сърцето и душата на този отбор в момента се казва Греъм Кери.

Много липсваше вчера, ама много. Станахме прекалено зависими от него и това естествено не е никак добре. Неговата липса прозираше през цялото време и съм сигурен, че е липсвал много и на колегите му с червени екипи.

Най-малко от няколкото пряк свободни можеше да измисли нещо. Най-малко казвам, защото при това поведение на играчите, сигурно щеше да направи спринт до всеки един и да му се развика да се събуди. Не знам откъде я намира тази енергия.

При последния мач на Вальо Антов, срещу Пилзен, се чудих…кой ли ще е следващият капитан. След мача вече имах своя фаворит. Да, Матей също заслужава, но Кери е естесвеният капитан на ЦСКА. Някак си той успя да влезе под кожата на всички и дори самият той се чувства като лидер.

Е, вчера корабът на ЦСКА беше без своя капитан и за малко да се удари в айсберга.
Оцеляхме… засега…“

Автор: Александър Линдарев


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ