Джони Велинов: Знам как ще завърши ЦСКА – Зоря Луганск

7 Dni Sport21.10.2021
ЦСКА, Георги Велинов

Легендата на ЦСКА Георги Велинов почти винаги познава, когато даде прогноза за предстоящ мач на отбора. Попадение №1 на бившия вратар си остава паметния двубой срещу Виктория (Пилзен) в София. Тогава ЦСКА се нуждаеше от победа с 3:0, за да отстрани чехите и да намери място в групите на турнира Лига на конференциите. В деня преди мача Джони беше категоричен, че „армейците“ ще постигнат това. И позна! Секунди преди дузпите Юрген Матей вкара третия гол и хвърли в еуфория всички, които обичат най-успелия ни отбор в Европа.

„Дано пак позная, дано отново бъда на късмет с прогнозата си. Няма какво да го мисля много, много – казвам 2:0 за ЦСКА! А Жорди Кайседо ще вкара дежурния си гол. Намира се в страхотна форма и му е време да отбележи отново в Европа, след като вкара на Осиек при 4:2 за нас.

Всичко в отбора върви отлично. Спокоен съм. Виждате, вървим добре в първенството, печелим мачовете си. Време е и за първи успех в групите на Лига на конференциите. Имаме да си връщаме на Зоря. В двата мача с тях преди време съдиите ни порязаха, да се надяваме сега да е различно и да се свири по правилата. Помните, тогава дори треньорът им призна, че реферите ощетиха ЦСКА.

Надявам се днес да има много фенове на трибуните, защото тяхната подкрепа е от изключително значение. Въпреки ситуацията и мерките заради пандемията, вярвам, че ще бъдат много. ЦСКА има нужда от тях. Естествено, че и аз ще съм на мача. Само да сме живи и здрави, винаги сме зад отбора“, каза Джони Велинов пред колегите от редакцията на „Топспорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ