ЦСКА и Раул Албентоса

7 Dni Sport20.10.2021
раул албентоса

Испанският гигант Раул Албентоса записа 20 мача и отбеляза 2 гола за ЦСКА. Попадението, което всички фенове пък ще помнят е това срещу Левски за 2:2 във Вечното дерби играно на 2 септември 2019-а година.

На 16-ти април 2020-а година пък Албентоса напусна клуба. Точно тогава бе разгара на пандемията. След време испанеца призна в интервю, че е напуснал, защото Гриша Ганчев го е помолил.

„Поради последиците от настоящата криза на COVID-19, Гриша Ганчев и Данаил Ганчев ме помолиха да прекратя договора си. Имах подписан такъв за още един сезон. Не се поколебах нито за секунда да помогна на клуба“, сподели тогава той.

Февруари тази година самият Албентоса призна, че може да се завърне в ЦСКА, но това така и не се случи и „армейците“ привлякоха други централни защитници. Към момента испанеца е без отбор, но не спира да качва видеа как се подготвя индивидуално, както на терена така и във фитнес залата.

Това е историята на Раул и ЦСКА. Дали тя ще намери продължение предстои да разберем.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ