Очаква ни голеада на ЦСКА – Зоря Логанск

7 Dni Sport20.10.2021
цска - зоря 2

Зоря гостува на ЦСКА в трети двубой от груповата фаза на Лига на конференциите. Това ще е осма визита за украинците през сезона, като прави впечатление много високата резултатност при предишните им двубои извън дома.

В 7 мача са паднали цели 33 гола! Това прави по средно 4.7 попадения на двубой. Първото гостуване на Заря през тази кампания бе във втория кръг на местния шампионат срещу Ингулец и завърши с разгромна победа за футболистите на Виктор Скрипник – 5:1. Те спечелиха и следващата си визита в Украйна – с 4:3 срещу Мариупол. Гостуванията на „черно-белите“ в Европа обаче не се развиват толкова добре – досега те записаха две поражения от Рапид (Виена) (0:3) и Бодьо/Глимт (1:3). Единственият нискорезултатен двубой на тима навън бе срещу Рух (Лвов) (1:1), а след това те спечелиха с 4:0 срещу Днипро. Последното гостуване на Заря се превърна в истинска катастрофа и завърши 6:1 в полза на Шахтьор (Донецк).

В домакинствата на ЦСКА пък досега през сезона падат по средно 2.55 гола, така че статистиката сочи, че утре ни очаква доста резултатен двубой, пише „Тема Спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ