Наско Сираков: Можем да бъдем водещ клуб на Балканите по членски карти

7 Dni Sport19.10.2021
Наско Сираков

Собственикът на Левски Наско Сираков представи реактивизирането на кампанията „Аз съм Левски“, която цели продажба на членски карти към клуба. Босът на „сините“ смята, че ако не е била пандемията миналата година, Левски е щял да бъде водещ клуб на Балканите, но вярва, че това ще стане.

„Тази кампания не случайно се казва „Аз съм Левски“. Това е най-лесният начин всеки левскар навсякъде по света да бъде приобщен към семейството на Левски. През миналата година 20 000 левскари се включиха. Ако не беше пандемията щяхме да бъдем водещ клуб на балканите. Не е късно и сега и всеки, който не е взел членска карта, вярвам ще го направи“, каза Сираков.

„Ние искаме да стигнем до всеки един фен. Трябва да се съобразяваме и да пазим здравето на хората. Втора поредна година не можем да се разгърнем максимално. Надявам се колкото се може по-бързо да се нормализира ситуацията с вируса и където гостуваме за срещи, да използваме случая да подновим кампанията“, добави Наско.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ