Тежки проблеми в Зоря за четвъртък. От ЦСКА потриват ръце.

7 Dni Sport18.10.2021
зоря - цска

Треньорът на Зоря (Луганск) Виктор Скрипник има да решава сериозни проблеми преди гостуването на ЦСКА. „Червените“ приемат украинците в четвъртък от 22:00 часа на „Васил Левски“ в трети кръг от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Зоря в петък загуби катастрофално при гостуването на Шахтьор (Донецк) – 1:6, но до голяма степен оправдания затова могат да се търсят в многото проблеми с контузени футболисти, които се струпаха на главата на Скрипник. Освен намиращите се в лазарета преди мача, след срещата в Донецк с травми са още двама и не е ясно дали ще бъдат готови за визитата в София.

Още в 20-ата минута на двубоя с Шахтьор Виктор Скрипник трябваше да заменя централния защитник Виталий Вернидюб, който се контузи. Травма получи и 24-годишният халф Йехор Назарина. Той напусна терена на полувремето заради болки в коляното. Назарина е основен играч в селекцията на Скрипник.

След срамното поражение Зоря е на петото място във временното класиране на украинския елит с 20 точки. Шахтьор (Донецк) е втори с 26 точки, а лидер с 29 е Динамо (Киев).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ