Попречи ли националния отбор за възстановяването на Антон Недялков?

7 Dni Sport18.10.2021
Антон Недялков Левски Лудогорец 3

Един от най-добрите български футболисти в момента Антон Недялков е под сериозна въпросителна за изключително важния мач на Лудогорец срещу Брага в Лига Европа. Левият бранител получи травма на глезена в първия двубой от груповата фаза срещу Мидтиланд, а след това не е играл официален мач. Прогнозите за участието му срещу Брага са по-скоро песимистични, отколкото оптимистични.

Първоначално се смяташе, че травмата не е чак толкова тежка, но Недялков продължава да изпитва болки и да не може да тренира нормално. Големият въпрос е дали „авантюрата“ национален отбор не изигра лоша шега при възстановяването на играча. Недялков бе повикан от Ясен Петров за мачовете с Литва и Северна Ирландия и пътува с отбора до прибалтийската държава. Очевидно обаче той нямаше как да играе в мачовете, тъй като контузията се оказа доста коварна. Така може да се окаже грешка, че Недялков бе ангажиран с националния тим, вместо да се възстановява в Разград, което вероятно би съкратило времето за лечението му.

В същото време другият евроучастник ЦСКА успя да издейства оставането на звездата си Жорди Кайседо в България и да не пътува за сбора на националния тим на Еквадор. Кайседо също имаше травма и „червените“ изпратиха необходимите документи на федерацията на Еквадор и той си остана в България, което му даде възможност да играе още срещу Ботев Пловдив и дори вкара 2 гола.

АВтор: Веско Вълчев / „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ