Любо Пенев: Доволен съм от момчетата, първото полувреме играхме сполучиливо

7 Dni Sport16.10.2021
любослав_пенев

Наставникът на Царско село Любослав Пенев сподели мнението си относно тежката загуба с 0:4 от Лудогорец в повторния си дебют начело на „царете“.

„Факт е, загубихме. Аз ще резюмирам набързо – доволен съм от момчетата, първото полувреме играхме по-сполучиливо, второто не толкова. Има неща, които трябва да полираме, но имаме достатъчно време и ще си свършим работата.

Ние се познаваме с Антони Здравков. Видяхме се, поздравихме се. Сега аз поемам отбора, така че футболистите ще работят под мое управление. Това са съвсем нормални неща. Не искам и няма да анализирам работата на мой колега. Да, гледал съм отбора, но ме интересува това, което аз правя.

Всичко минава през работата, не трябва да ни плаши този факт. Времето е пред нас. Да, не сме в добра позиция, но ще обърнем внимание на това, което ни интересува.“

Не искам сега да мисля Локомотив София или Пирин. Ние и днес можехме да спечелим, ако бяхме продължили да играем както през първото полувреме, но така е във футбола“, заяви Пенев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ