Андрей Гълъбинов вкара за Реджина, Атанас Илиев за Асколи

7 Dni Sport16.10.2021
андрей_гълъбинов_национален_отбор1

Днешният ден се оказа успешен за българските нападатели в Серия Б. Андрей Гълъбинов се разписа за Реджина, а Атанас Илиев беше точен за Асколи.

Гълъбинов за първи път през сезона записа цял мач за своя отбор. Той се отплати за доверието на треньора си, като отбеляза единственото попадение при победата на Реджина с 1:0 като гост на Виченца в двубой от осмия кръг на Серия Б. Снажният футболист вкара своя гол в 31-ата минута след изпълнение на корнер. Това беше четвъртото му попадение от началото на кампанията, с което “амарантите” прекратиха серията си от три срещи без успех.

Илиев също се превърна в герой за Асколи при домакинското равенство 1:1 с Лече. Той се появи в игра в 71-ата минута и само три по-късно отбеляза първия си гол с екипа на “кълвачите”. Тогава Федерико Диониси преодоля двама съперникови играчи и подаде на родния нападател, който, без да гледа към вратата, стреля с левия крак и прати топката по чудесен начин в далечния ъгъл за единственото попадение на неговия отбор в срещата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ