ЦСКА няма избор

7 Dni Sport16.10.2021
Хебър - ЦСКА, Жорди Кайседо

От началото на сезона ЦСКА е изиграл 7 мача в Първа лига, утре те играят своя 8-ми такъв, а имат и три отложени. Към днешна дата имат 19 точки и са в отлична позиция за атака на върха, ако серията от победи им продължи.

Следващите им мачове в първенството пък са срещу Ботев Пловдив, Берое и Локомотив Пловдив. Сериозни изпитания, които ще покажат дали наистина червените са готови за нещо голямо през сезона. ЦСКА е единствения непобеден отбор от началото на сезона в първенството ни и е ясно, че трябва да продължат по този начин, просто нямат избор.

От своя страна оснвния им конкурент Лудогорец днес играе своя 9-ти мач, а има и два отложени. Точковият им актив наброява 21 пункта. Следващите съперници на разградчани са Царско село /днес/, Ботев Пловдив и Берое.

Интересен факт е, че единствено Славия успя да вземе точки и на двата отбора. Равенство срещу ЦСКА на „Армията“ и победа над Лудогорец у дома на „Овча купел“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ