Григор Димитров с новина до цяла България. Чуйте сънародници.

7 Dni Sport15.10.2021
григор димитров 4

Григор Димитров има намерение да се състезава още 10 години. Новината обяви самият той след победата над Хуберт Хуркач, която бе под номер 100 за него в сериите „Мастърс“. Думите му със сигурност ще зарадват цяла България и милионите му фенове по света.

Пред Tennis Now 30-годишният българин коментира забележителното си постижение.

„Чувството е сюрреалистично, защото никога не съм си мислел, че изобщо ще мога да изиграя сто срещи на подобно ниво. Късметлия съм, особено предвид трудните години, контузиите и всичко останало. Това постижение означава много за мен и наистина го оценявам. 

Смирен съм, но същевременно се усмихвам отвътре. Случилото се е красиво и се надявам да продължа да се състезавам още едно десетилетие. Най-ключово винаги е било постоянството. Стремя се да намирам баланса в тренировките, почивките, храненето и всичко останало. Вярвам силно в тези практики и тяхното изпълнение. Важно е да се фокусираш върху изграждането на собствени правила, които да спазваш“, заяви Димитров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ