Участник в ШЛ не успя да изкуши Стоянович повече от Левски! Новият треньор идва заедно с любимец на феновете

славиша стоянович

Новият треньор на Левски Славиша Стоянович, който ще бъде официално представен във вторник, е имал доста изкушаваща оферта от участник в квалификациите на Шампионска лига. Преди да получи оферта от Спас Русев и да влезе в преговори със „сините“, Стоянович е получил обаждане от полския гранд Легия (Варшава). Офертата обаче не е била достатъчно задоволителна и Стоянович е останал на пазара, след като през зимата се е разделил с латвийския ФК Рига. Друг отбор, който е искал наставника е Слован (Братислава), в чийто редици е и родният национал Васил Божиков.

Вече се появиха информации за това, че Асен Букарев ще влезе в щаба на новия наставник на Левски, а сериозно се говори и, че един от любимците на сектор „Б“ от близкото минало също ще се завърне на „Герена“. Бившият халф Саша Симонович може да помогне за навлизането на Стоянович в обстановката клуба, но всичко това ще стане ясно в следващите дни и на официалното представяне на словенския специалист на „Георги Аспарухов“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ