Национал пред завръщане в Локомотив Пловдив

7 Dni Sport15.10.2021
Локомотив Пловдив, Стивън Езе, Дейвид Малембана

Още един футболист, напуснал Локомотив (Пловдив), може да се завърне в тима, пише “Тема Спорт”. Това е централният защитник Давид Малембана. Както е известно, бранителят от Мозамбик, който има и немски паспорт, си тръгна от “Лаута” след края на миналия сезон. Той обаче не успя да си намери нов отбор и в момента все още е без клуб. Наскоро агентите му са проучили нещата около негово завръщане в Локомотив.

Това вече сториха други двама чужденци – Йосип Томашевич и Милош Петрович. Те бяха основни фигури при Бруно Акрапович, а после и при Александър Тунчев, но избраха оферти от Гърция. Заради несигурното положение в клубовете им Ксанти и Атромитос дуото се прибра в Пловдив.

Завръщането на Малембана може да се подсили и от факта, че друг защитник – французинът Кристиан Гомис, иска да напусне Локомотив. Той има договор със “смърфовете” до юни 2022-а, но от януари е свободен да преговаря и подписва предварителни споразумения.

До лятото под наем на “Лаута” имат право да играят и други двама от бранителите – Олексий Биков и Артур Крачун. Затова не е изключено да се стигне до повторното привличане на Малембана.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ