„Родна медия“: Богаташи изсипаха големи пачки на Мъри, за да напусне Левски. Той реши.

7 Dni Sport15.10.2021
станимир стоилов

Станимир Стоилов е получил отлична оферта от европейски отбор двайсетина дни, след като официално се завърна в Левски като старши треньор, съобщават от родната медия „БЛИЦ“. Предложението е било изключително примамливо, но Мъри е предпочел да бъде лоялен съм „сините“ и не си е тръгнал.

Реално не е имало никакви пречки Стоилов да прекрати отношенията си в Левски, тъй като нямало клауза в договора му с клуба от „Герена“, която да го задържи. На всичко отгоре представители на въпросния източноевропейски тим са дошли на крак в България, за да уговарят Мъри.

„Това се случи няколко дни преди дербито с ЦСКА. Хората бяха доста настоятелни, но Стоилов ги отряза. Би било предателство да напусне Левски по-малко от месец, след като се завърна. А той е повече от верен на „синята“ идея“, коментираха близки на Станимир Стоилов.

В събота той ще изведе Левски срещу Локомотив (София) в търсене на първа победа под негово ръководство в тазгодишното ни първенство.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ