Чудо в ЦСКА

7 Dni Sport15.10.2021
ЦСКА, Стойчо Младенов, Борис Галчев

Истинско чудо в ЦСКА. Нещо, което е съвсем нормално, но при червените не беше се случвало от месеци.

Всички футболисти на отбора, които пропуснаха лагера в Банско заради ангажиментите с националните отбори, се завърнаха здрави и проведоха заниманията в тренировките наравно със своите сътборници, пише „Тема спорт“.

Най-много минути за националния си отбор е изиграл Карол Метс, който записа два пълни мача за Естония. Той игра при победата с 2:0 над Беларус и загубата с 0:1 от Уелс.

Томас Лам игра 61 минути при загубата на Финландия с 1:2 от Литва, а Йомов – 71 при тази на България от Литва. Като резерва в мача на България се появи и Калоян Кръстев, като той се включи и при победата над Северна Ирландия.

Брадли Мазику пък бе титуляр и остана цял мач на терена при загубата на Конго с 1:2 от Того. Асен Дончев пък записа 90 минути при победата на младежкия национален отбор над Гибралтар с 5:0.

По този начин Стойчо Младенов, ще може да използва 95% от своите футболисти.

Единственият който продължава да тренира индивидуално е Бисмарк Чарлс, като се очаква той да е готов за игра в началото на следващия месец.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ