„Червена София“: Публикуваме плана на Боби Михайлов за отмъщение срещу ЦСКА

7 Dni Sport14.10.2021
Борислав Михайлов

От Фейсбук профила на „Червена София“:

„Армейци,

За нашият клуб предстоят много тежки седмици и месеци. Както е известно, нашият клуб беше един от тези, които издигнаха и подкрепиха кандидатурата на Димитър Бербатов.

Нашият клуб беше един от тези клубове, които поискаха промяна в българският футбол. Нашият клуб беше от тези, които заявиха, че така повече не може.

За разлика от ФК Лефски и техните лидери г-н Раев и Мъни, според които всичко в българският футбол е наред и няма нужда от никаква промяна.

Конгресът мина, надяваме се скоро да има нов конгрес, но до тогава заповедта е ЦСКА да бъде ощетяван по всякакви възможни начини и с всякакви възможни средства. Това е било съобщено на хванатите делегати по време софрите в ноща преди конгреса.

Какво следва за ЦСКА от плана:

1. Мач с Ботев Пловдив – съдията на този мач ще направи така, че ЦСКА да загуби точки и да играчите да са сринати преди мача от Лига на Конференциите срещу Зоря Луганск;
2. Мач с Берое – тук теслата ще бъде брутална и ще се цели твърдо минус 3 точки за нашият клуб;
3. Мач с Арда за купата – жребият не беше реален и тук ще се цели ЦСКА да отпадне още на този етап от турнира за купата на България. Търсеният резултат е ясен – да се все напрежение в отбора;
4. Мач с Локомотив Пловдив – Крушарски е собственик на отбор от пловдив – един от най-доверените пазачи на перуката;

Целта е ясна – да се дестабилизира набиращият все по-голяма сила и мощ отбор на ЦСКА. Да се смачка морала и самочувствието на отбора. Да се настроят феновете срещу треньора и ръководството. Да се пропусне възможността за допълнителни финансови постъпления от УЕФА и натрупването на коефициент за евротурнирите.

НО най-вече това да послужи за назидания за всички отбори, които биха си помислили, че могат да опълчат срещу перуките.

Армейци,

Не губете вяра и кураж. Вярвайте в Младенов и в отбора и дано Бог да ни бъде на помощ!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ