Наско Сираков представи новите шефове в Левски. Даде звучно обещание.

7 Dni Sport14.10.2021
Иво Ивков, Наско Сираков

Собственикът на Левски Наско Сираков представи новия Управителен съвет на Левски. В него влизат Ивайло Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. Силният човек на „Герена“ обяви, че очаква от новите лица в управата да са отдадени на „синята“ кауза.

„Ще бъда кратък. Да ви кажа, с г-н Борисов, генералния ни спонсор, обсъждахме доста нашироко вижданията ни за управлението на Левски. Стигнахме до единодушно решение, че този УС ще трябва да е от хора, които 24 часа мислят и работят за клуба. Имам удоволствието да ви ги представя“, заяви Сираков.

Новият изпълнителен директор Иво Ивков коментира целите пред себе си като обяви план за спасение на клуба.Аз съм посветен на синята кауза от доста години. Тогава регистрирах първото акционерно дружество. Повече от 20 години съм работил с 8 президенти на клуба, имало е много перипети. Вярвам, че всеки един човек може да потвърди, че аз съм винаги бил насреща. В правен аспект съм помагал и съм бил зад сцената. Повечето левскари ме познават. Имам един 18-годишен опит в Апелативната комисия на УЕФА. Това ми даде много знания, аз да наблюдавам какво се случва в европейския футбол. Това ми даде контакти с изключителни хора. За мен по-важно е какво се случва с клуба сега. От януари 2020 се намираме в безпрецедентна ситуация и така до днес. Необходими са мерки. Амбициозна задача за нас е да започнем по план веднага. Трябва да върнем Левски на мястото, което му се полага и това да стане постоянна величина. Ние бавно забравяхме кои сме, не само като клуб, но и като общност от милиони.

Първо трябва да постигнем финансова стабилност. Необходимо му е подобрение на приходите. Палмс бет ни помага много и подкрепя. Необходимо ни е да привлечем още партньори. Това няма да стане с лозунги от миналото. Решаваща си остава ролята на феновете. Те са нашата упора и цел. Прозрачност в разходната част. Новият УС трябва бързо да спечели доверието на левскарите. Считам, че нямаме право на грешки.

Вторият ни приоритет е да се върне европейската атмосфера на „Герена“. Да върнем изцяло публиката. Това става с добър футбол. Това ще стане с най-подходящия треньор на Левски, който е в момента. Пълно доверие. Г-н Сираков е незаменима фигура. Трябва да работим в една посока.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ