Ощетиха грандиозно ЦСКА

7 Dni Sport14.10.2021
ЦСКА - Левски, Фенове, Сектор "Г"

Новината за затварянето на столичните стадиони е повече от неприятна за ЦСКА, Левски, Славия, Локо Сф, ФК ЦСКА 1948 и останалите столични клубове. Може би най-потърпевш е отборът на Стойчо Младенов.

До следващата пауза в първенството – около 10 ноември, „червените“ имат цели 5 домакинства във всички турнири. Взимаме този отрязък от време, защото едва ли обстановката с коронавируса в столицата ще се промени драстично в следващите 2-3 седмици. Домакинствата на ЦСКА са срещу Ботев (Пловдив) в неделя, на Заря Луганск другия четвъртък, на Арда за Купата на България на 28 октомври, на Локо (Пловдив) на 31 октомври и на ЦСКА 1948 на 6 ноември. Това са 5 срещи, като всяка е с изключителна важност за „червените“ Реално отборът не влиза при равни начала с конкурентите си в efbet Лига – Лудогорец и Ботев (Пловдив).

Поне за момента на техните домакински мачове ще има 30% публика. Друг е въпросът, че сега за пръв път, откакто сме в пандемия, се затварят стадиони по области, а не в цялата страна, както беше преди около година.

Домакинските мачове на ЦСКА до другата пауза:

17.10 ЦСКА – Ботев Пд efbet Лига

21.10 ЦСКА – Заря ЛК

28.10 ЦСКА – Арда К

31.10 ЦСКА – Локо Пд efbet Лига

06.11 ЦСКА – ЦСКА 1948 efbet Лига


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ