Брадли Мазику загуби своите шансове за голямата си цел. Разочарован е.

7 Dni Sport14.10.2021
Царско село - ЦСКА, Брадли Мазику

Левият бек на ЦСКА – Брадли Мазику загуби шансовете си за своята голяма цел, а именно участие на Световното през 2022 година. Бранителят бе титуляр и изигра пълни 90 минути за КОнго при домакинската загуба с 1:2 от Того, която сложи край на надеждите на селекцията на Пол Пут за продължаване напред. След почивката в игра се появи и нападателят на Лудогорец Мавис Чибота, който асистира за почетното попадение на тима.

Конго остава на последно място в група H от втората фаза на Световните квалификации в зона Африка. Само един отбор от група продължава напред, а в тази това ще е Сенегал.

Лъвовете на Теранга са с пълен актив от 12 тоички след изиграването на първите 4 мача. Второто място делят Намибия и Того с по 4 пункта, а Конго е с едва 2. На 13 ноември в двубои без значение Мазику и компания приемат Намибия, а Сенегал гостува на Того.

Друг футболсит на ЦСКА – Томас Лам и неговата Финалндия пък все още имат всички шансове за участие на баражите в зона Европа. Скандинавците изостават с 1 точка от втория в групата си Украйна, но имат и мач по-малко.

„Тема Спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ