Григор Димитров излиза срещу №2 в света в неудобно време

7 Dni Sport13.10.2021
григор димитров 24

Григор Димитров ще се изправи срещу световния №2 Данийл Медведев в мач от осминафиналите на Мастърса в Индиан Уелс тази вечер около 22;30 часа българско време, стана ясно след публикуването на програмата за сряда.

Двубоят между водача в схемата Медведев и Димитров, който е 23-ти поставен, е насрочен за втори не Централния корт в Индиан Уелс, където играта започва в 21:00 часа с мача Диего Шварцман – Каспер Рууд. Димитров се класира за първия си 1/8-финал на Индиан Уелс, след като преди това бе достигал четири пъти до третия кръг на надпреварата. Българският тенисист и Медведев имат четири мача помежду си, като руснакът води с 3-1 в преките сблъсъци. Григор спечели първия двубой между двамата на Куинс през 2017, но оттам насетне отстъпи във Вашингтон през 2017, на полуфиналите на Ю Ес Оупън през 2019 и в Синсинати по-рано тази година.

Победителят от двойката Димитров – Медведев ще играе със спечелилия сблъсъка между Аслан Карацев и Хуберт Хуркач на четвъртфиналите в калифорнийската пустиня.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ