Илиана Раева понесе жесток удар, огромен скандал. Тя не е на себе си.

7 Dni Sport13.10.2021
илиана раева

Преди ден Дмитрий Свищев обвини в провокация шефката на Българската федерация по художествена гимнастика. Поредна атака последва и от олимпийската шампионка по кънки бягане Светлана Журова, която също е член на Държавната дума на Русия. 49-годишната златна медалистка от Торино 2006 дори си позволи да използва определението „крадец“ за Илиана Раева.

„Крадецът вика: Дръжте крадеца! Ако хората продължават да коментират тази тема, това потвърждава, че нещо ги тормози. Вероятно разбират, че на Олимпиадата съдиите постъпиха неправилно и това е направени под натиск. Затова продължават да се оправдават. Това изглежда много странно. Хората си спомнят за такива неща, само когато се чувстват засрамени и не могат да се примирят с вината си. Ние отдавна сме забравили темата и продължаваме напред“, заяви 49-годишната Журова пред сайта „Meta Ratings“.

Както е известно, след като загубиха златните медали в индивидуалната надпревара и при ансамблите, руснаците се нахвърлиха над съдиите и заподозряха заговор. Атаките им стигнаха до твърденията, че първите места на българския ансамбъл и на израелката Линой Ашрам са били незаслужени и това е плод на заговор срещу руската гимнастика.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ