Започна се. ЦСКА понася сериозен удар от прието вчера решение.

7 Dni Sport13.10.2021
Царско село - ЦСКА, Георги Йомов, Томас Лам

ЦСКА ще понесе най-сериозен удар на база вчерашното решение на РЗИ в София, което ще остави столичните стадиони без публика заради влошената епидемиологична обстановка. Следващата седмица „червените“ имат изключително важен домакински мач срещу Зоря Луганск от Лигата на конференциите, а ако забраните останат то той би трябвало да се проведе без публика на стадион „Васил Левски“. Реално това ще бъде изключително сериозен удар по Стойчо Младенов и ЦСКА, тъй като в няколко мача именно публиката вдигна „армейците“ в сложна ситуация.

От началото на груповата фаза на европейските клубни турнири УЕФА зае позиция да се съобразява с местното законодателство, когато става дума за противоепидемичните мерки.

„Червените“ няма да могат да играят пред публика и в домакинството си срещу Ботев Пловдив през уикенда.

Столичното дерби между Локомотив София и Левски също би трябвало да се играе без фенове, а същото се отнася и за мача между ЦСКА 1948 и Берое Стара Загора.

Във Втора лига ще бъде засегнато дербито Септември София – Миньор Перник, както и мача на втория отбор на ЦСКА 1948 срещу Септември Симитли.

Конгресът на БФС, който се проведе снощи, отклони вниманието от темата, която обаче със сигурност ще попадне във фокус в следващите няколко дни.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ