Христо Крушарски: Не видях програмата на Митко. Подкрепих Боби.

7 Dni Sport13.10.2021
Христо Крушарски
Христо Крушарски

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри, че е подкрепил Борислав Михайлов по време на вчерашния конгрес за избор на президент на БФС. Той е имал разговор с дългогодишния ръководител на родния футбол, а след това го е подкрепил, като изтъкна опита на Михайлов и неговите позиции в европейските структури.

В предаването „Денят започва“ по БНТ президентът на пловдивския тим обяви още, че Димитър Бербатов не е бил подготвен за конгрес, а той не е видял програмата на бившия нападател.

„Моето беше ясно за кого ще гласувам, защото не видях нищо ново в новото. Да, подкрепих Борислав Михайлов, защото на училище се ходи подготвен. За да отидеш на такъв форум, трябва да се подготвиш. Аз първо програмата (на Димитър Бербатов – бел.ред.) не съм видял, програмата щях да я изпратя на всички клубове, ако бях на негово място. Мен никой не ме е канил на среща с тези клубове, аз не съм отказвал срещи“, започна Крушарски, визирайки срещите с представители на клубове, които Димитър Бербатов проведе през изминалите месеци.

Запитан защо е избрал точно Боби Михайлов и видял ли е неговата програма, Крушарски отговори: „Опитът, който Михайлов има и разговорът, който проведох с него преди конгреса. Аз не съм от хората, които си мълчат и си затварят очите пред празни обещания. Казах на Михайлов, че трябва да слезе долу, не само преди конгреса. Това е ежедневна работа. Работа по селата.“

„Аз се бях кандидатирал за президент, но като разбрах, че на този конгрес ще има само вдигане на ръце, без да обясниш какво ще се прави, се отказах. За мен Бербатов трябваше да избере 5 неща, да каже за аматьорския футбол какво ще направи. Питам ги дали са извадили нещо от собствения джоб, за да направят за футбола“, допълни босът на „смърфовете“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ