Радо Арсов на 50

7 Dni Sport11.10.2021
Радослав Арсов

Днес на 11 октомври повод да почерпи има волейболният треньор Радослав Арсов. Денят е по-особен за родния специалист, тъй като празнува юбилей и навърша 50 години.

Радослав Арсов е бивш национал на България, играе на поста диагонал. Един от героите от златното поколение преди 30 години, които завоюват шампионската титла на световното първенство за младежи в Кайро през 1991 година. След това играе на мъжко ниво в различни първенства в Европа. След приключване на професионалната си кариера като спортист, остава във волейбола и продължава като треньор. Франция го грабва и той започва да се развива в тази страна.

В настоящето Арсов е старши-треньор на женския отбор на Вандьовр Нанси, където работи от няколко сезона. С упорита и всеотдайна работа той извежда клуба от аматьорско ниво до първа лига във Франция.

Превръща го в основен фактор и клуб, борещ се за челните позиции в шампионата. В същото време наблюдава отблизо волейбола в България, като работи в щаба на някои национални селекции.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ