Бербатов каза истината за компромата: Не реагирах правилно. Няма да го направя повече.

7 Dni Sport11.10.2021
Screenshot 2021-10-11 at 13.24.12

Димитър Бербатов даде разяснение за изтеклото видео по-рано в социалните мрежи с него. Берба призна, че е подходил неправилно спрямо охранител на базата в „Бояна“, който не го е пуснал да вземе двете си дъщери, а едното дете на Берба е имал здравословен проблем.

„Случката с видеото е отпреди две години или три. Двете ми дъщери тренираха на базата в Бояна, а по едно време голямата ми звънна, казвайки ми, че сестра ѝ има проблем и я боли. Затова побързах да стигна, а човекът не ме пусна вътре. Това ме ядоса, но реакцията ми не беше правилна. През това време жена ми звъни и пита: „Взе ли децата”?

С риск да имам ядосана жена вкъщи – не ми беше правилна реакцията. И аз като всички мъже, когато карам кола съм по-различен човек – викам, псувам, изпреварвам. Можех да подходя по-различно в тази ситуацията, но всички с деца сме наясно как мислим, когато става въпрос за тях.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ