Димитър Илиев се срина. Изпадна в депресия.

7 Dni Sport11.10.2021
димитър_илиев_локомотив_пловдив

Националът Димитър Илиев преживява огромен психологически срив след провала във Вилнюс, където Литва ни победи с 3:1 в световна квалификация. Опитният ас на Локомотив (Пловдив) пропусна дузпа в началото на мача, с която можехме да поведем с 1:0.

„Адски депресиран е. Не е на себе си. Не говори почти с никого. Даже го гледаме, че не си и хапва като хората. Тотално се е сринал“, издават източници на колегите от лагера на националния отбор.

Димитър не спирал да се самообвинява, че е провалил тима и че ако бил вкарал дузпата, нямало да загубим мача.

„Ние сме твърдо зад него. Подкрепяме го и ще му помогнем да излезе от тежкото състояние. Звучи клиширано, че всеки може да пропусне дузпа, но в действителност си е така“, категорични са съотборници на Димитър Илиев в националния отбор.

Преди мача с Литва селекционерът Ясен Петров е определил трима играчи, които да изпълнят дузпа, ако бъде отсъдена такава – Димитър Илиев, Кирил Десподов и Тодор Неделев.

Треньорът е заявил, че няма първи, втори и трети избор, а който от тримата се чувства на терена най-сигурен, той да вземе топката и да се нагърби с отговорността.

„БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ