Сдружението, акционер в Ботев Пд, с категорична подкрепа за Бербатов

7 Dni Sport11.10.2021
ботев_пловдив_цска1

Сдружение ПФК Ботев Пловдив, което е минонитарен акционер във футболния клуб, изрази категоричната си позиция кой кандидат подкрепя за предстоящия конгрес на БФС. От Сдружението призовават ръководството на клуба да информира „жълто-черната“ общественост как смята да гласува делегата на „канарчетата“.

Ето какво пишат от Сдружение ПФК Ботев до ръководството на клуба.

„Във връзка с предстоящия Извънреден конгрес на БФС, който ще се проведе на 12.10.2021 г. В София, Ви уведомяваме за мнението на членовете на Сдружение ПФК Ботев, което в голяма степен съвпада с мнението на феновете на клуба. След проведена анкета в Сдружението, резултатите са следните:
– участвали в анкетата – 53%
– гласували за Димитър Бербатов – 98,8%
– гласували за Георги Захариев – 1,6%
– гласували без мнение – 1,6%

Тази анкета не отменя заявлението ни, че даваме право на ПФК Ботев АД да реши за кого да гласува нашият делегат. За нас представлява интерес какво е Вашето решение за гласуване на нашия делегат за президент на бФС и се надяваме в духа на ползовторното сътрудничество, което съществува между нас, да ни информирате!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ