Огромна каша между Любослав Пенев и ЦСКА

7 Dni Sport11.10.2021
любослав_пенев

Любо Пенев все още не може да бъде назначен за треньор на Царско село заради неуредените си взаимоотношения с ЦСКА.

Ел Голеадор бе уволнен след обрата над ФКцЦСКА 1948 с 4:2 преди 70 дни, но все още не е разтрогнал договора си с „армейците“, който е до края на сезона. „Мач Телеграф“ съобщава, че Любо Пенев не е получил нито една заплата за периода от 28 март тази година, когато бе назначен, до уволнението си.

По тази причина контрактът си с „армейците“ разтрогна треньорът на вратарите Йордан Йорданов – Жан. Любо обаче претендира не само за заплатите за периода, в който работеше в клуба, а и за пълния размер на възнаграждението до края на контракта си. Той още не е постигнал никаква договореност с ръководството на ЦСКА по въпроса около финансовите взаимоотношения и продължава да заема щат на „Армията“.

Това обаче не пречи на клуба да регистрира Стойчо Младенов като треньор на тима в БФС за мачовете у нас, както и в УЕФА за евротурнирите.

Любо може да започне работа в Царско село, където вече уволниха треньора Антони Здравков, но проблемът е във възнаграждението. Заплатата, която Ел Голеадор ще получава при Царете според договора, предоставен в БФС, ще бъде приспадана от парите, които има да получава от „червените“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ