УЕФА праща сърбин на Конгреса на БФС

7 Dni Sport11.10.2021
УЕФА

УЕФА ще изпрати сърбин да наблюдава какво се случва на извънредния конгрес на БФС във вторник. Зоран Лакович е шеф на дирекция „Национални федерации“ към европейската централа. Сърбинът трябва да пристигне в София в понеделник.

Загубата на България с 1:3 от Литва минира спокойствието в щаба на Борислав Михайлов преди конгреса. Приличните мачове на нашите в последно време бяха един от козовете на сегашното ръководство. Настроенията против Ясен Петров и отбора му в социалните мрежи отново са като вулкан от отрицателни емоции.

Трима души отпадат от тима за следващата квалификация срещу Северна Ирландия във вторник вечер на ст. „Васил Левски“. Наказани са Валентин Антов („Монца“) и Георги Йомов (ЦСКА), а Антон Недялков („Лудогорец“) е с неизлекувана контузия. Вместо тях селекционерът Ясен Петров повика Борислав Цонев от „Левски“.

България реално няма шансове за класиране на бараж за световното първенство в Катар. До края на квалификациите ни остава и гостуване на Швейцария.

Ясен Петров изрази огромното си разочарование от резултата и играта на отбора във Вилнюс и отказа да се оправдава с терена.

„Труд“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ