Тодор Неделев и ЦСКА

7 Dni Sport08.10.2021
Стивън Петков, Тодор Неделев

Националът Тодор Неделев е един от най-класните полузащитници в българското първенство и не само. За своите 28 години той е записал 248 мача на клубно ниво, в които е отбелязал 67 попадения и раздал няколко дозини асистенции. За мъжете на България пък е записал 33 мача и вкара два пъти. Това са статистики, които правят любимецът на феновете на Ботев желан от всички български грандове. През годините интерес е имало от Лудогорец, Левски и ЦСКА, а най-настойчиви бяха „армейците“, но подобен трансфер така и не се стигна.

Публична тайна е, че на няколко пъти ръководството буквално е било на финалната права да привлече Тодор Неделев, но преминаването от Пловдив в София, така и не стана факт. Всички помним, че полузащитника се превърна в един от малкото противникови играчи, които са аплодирани от Сектор „Г“ на „Армията“. В същият мач той им отговори подарявайки своя фланелка на фенка на „червените“.

В бъдеще такъв трансфер едва ли би се осъществил, зарадо многократните откази от Неделев и интервю от последните години, в което той заяви, че в България ще играе само и единствено за Ботев Пловдив.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ