Пияният Артуро Видал го направи върху скъпата си кола. Потресаващо видео.

7 Dni Sport06.10.2021
Screenshot 2021-10-06 at 14.38.16

Клип с известния със скандалното си поведение чилийски халф на Интер Артуро Видал разбуни духовете в социалните медии. Видеото, заснето на 18 август – три дни преди първия мач на нерадзурите в Серия А този сезон, показва как пияният южноамериканец не може да се качи в колата си. Видал все пак се добира до седалката на спортния автомобил, но едва след помощта на свой приятел.

Малко преди това на видеото, публикувано от Gazzetta dello Sport, се вижда как чилиецът трудно пази равновесие и се подпира, за да позира за снимка с фенове.

Любопитно е да се отбележи, че чилиецът не само играе при победата над Дженоа с 4:0 в първия шампионатен мач на Интер, а и реализира последното попадение пет минути след появата си на терена в средата на втората част.

Клипът е заснет от жена, която живее над нощния клуб, от който излиза Видал. Докато снима, тя коментира през смях: “Той дори не може да стане”. Gazzetta dello Sport съобщава, че ръководството на Интер е запознато с поредната скандална изява на играча и е провело разговор, на който инцидентът е дискутиран.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ