Агентът на Мапуку се включи експресно: Чухме се Г-н Наско Сираков, разбрахме се

7 Dni Sport06.10.2021
мапуку

В медийното пространство се появиха информации, че Левски е осъден за над 100 000 лева от посредника по трансферите на Аймен Белаид, Мехди Бурабия и Жуниор Мапуку. колегите от „Гонг“ са се свързали с него – агентът Майез Мустафа, който обяви, че няма намерение да създава никакви проблеми със „сините“. Импресариото разкри и защо е пристъпил към съдебни действия – липса на диалог с тогавашния изпълнителен директор Красимир Иванов.

„Да, мога да потвърдя, че делата са факт и са спечелени от мен. Но аз не съм представил на Левски изпълнителен лист. Ако исках, отдавна можеше да го направя. Говорил съм с г-н Наско Сираков по темата и имам мъжка дума от него. Когато Левски си стъпи на краката, ще ми изплатят дължимото. Не е проблем кога ще стане. Заведох делата, защото тогавашното ръководство постъпи изключително некоректно спрямо мен. Доведох футболисти, които оставиха следа в Левски. Имахме договори, които не бяха спазени“, каза агентът пред Gong.bg.

„С моя партньор от чужбина решихме да потърсим правата си в съда, след като тогавашният изпълнителен директор Красимир Иванов не отговаряше нито на обажданията ми, нито на съобщенията ми. Липсваше всякакъв диалог Искам да съм ясен – аз проблеми на Левски няма да създавам. Говорил съм с г-н Сираков, с когото сме в отлични отношения. Разбрали сме се. Той е човек, който държи на думата си и нямам съмнения в него“, категоричен бе Мустафа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ