Любо Ганев за Владо Николов: Не поиска нито една стотинка

7 Dni Sport06.10.2021
Любо Ганев

Владимир Николов напусна поста си като координатор на всички национални отбори. В интервю пред сайта на волейболната ни федерация бившият капитан на националите изтъкна като мотив липсата на време за семейството и за ангажиментите, с които се издържа. Николов работи във федерацията на доброволни начала.

„Изключителни благодарности към Владо – коментира Любо Ганев, президент на БФ Волейбол. – Неговият принос към развитието на националните отбори е огромен. Истината е, че Николов не спря да работи всеотдайно през цялото време. И благодарение на това имахме такива успехи при подрастващите отбори. Николов е един голям професионалист, който не поиска нито една стотинка за ангажимента си. Аз го разбирам, подкрепям и съм щастлив, че бяхме заедно. Вратата на федерацията за Владо винаги ще бъде отворена. Ако някой ден реши да се върне, това ще се случи веднага. Той е отдаден на волейбола човек. Сигурен съм, че Николов няма да спре да е полезен на нашия спорт.“

Ганев добави, че на този етап няма да има координатор на националните отбори. През следващата седмица ще бъде свикан управителният съвет на федерацията, който ще изслуша докладите на всички треньори.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ