ФК ЦСКА 1948 с две контроли по време на паузата в първенството

7 Dni Sport05.10.2021
ЦСКА 1948 - Царско село, Галин Иванов

Тимът на ЦСКА 1948 ще изиграе две контроли по време на паузата за националните отбори. Това съобщи официалният сайт на клуба. Първата проверка е насрочена за четвъртък, като съперник ще е Септември Симитли. В събота пък предстои контрола с Марек.

Ето какво написаха от ЦСКА 1948:

ЦСКА ще изиграе два приятелски двубоя в предстоящата пауза в шампионата.

Тимът на старши треньора Николай Киров ще се възползва по най-добрия начин от прекъсването за мачовете на националните отбори и ще се изправи последователно срещу Септември (Симитли) и Марек (Дупница).

Контролата срещу Септември (Симитли) е в четвъртък (7.10) от 15:00 ч. на терена на Спортния комплекс в Правец. Мачът срещу Марек (Дупница) пък е в събота (9.10) от 10:30 ч. на Националната футболна база в Бояна.

В приятелските двубои шанс за изява ще получат и доста от младите футболисти, които по-често се състезават с екипа на втория състав на „червените“ във Втора лига.

Проверките на този етап са отворени за посетители и представители на медиите. При възникнали въпроси можете да се свържете с нас на тел. +359 897 095 418.

Следващият официален сблъсък на „армейците“ от efbet Лига пък е в понеделник (18.10) от 20:00 ч. на Националния стадион „Васил Левски“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ