17:45, днес на Околовръстното: Такъв мач на ЦСКА не сте гледали никога!

Царско село - ЦСКА, Фенове

Царско село и ЦСКА се изправят един срещу друг в ранния двубой от неделната програма на родната efbet Лига. Мачът на спортен комплекс „Царско село“ започва в 17:45 часа.

Това ще е една от малкото срещи в историята на 31-кратния шампион, в която няма да може да разчита на своите верни фенове. Те пътуват дори за контроли в чужбина, но сега обявиха бойкот на днешния сблъсък. Причина са едва 60-е отпуснати билета за тях от домакините, които са подигравка с желаещите в пъти повече да подкрепят отбора от трибуните.

В тима на „царете“ Христо Попадийн е наказан за този двубой и няма да бъде на разположение на старши треньора Антони Здравков.

Отборът е в серия от три поредни загуби и е с най-слабата атака в първенството с едва три отбелязани попадения.

ЦСКА спечели първата си точка от турнира Лига на конференциите, след като в четвъртък завърши при нулево реми срещу норвежкия Бодьо/Глимт.

Иначе, в миналия кръг „червените“ обърнаха Левски в голямото дерби и записаха важна победа, която беше осма поредна за наставника Стойчо Младенов срещу „сините“. ЦСКА е единственият отбор без загуба от началото на сезона и е единственият без изпусната точка като гост от началото на кампанията – 9 точки от 3 мача.

Под въпрос за днешната среща обаче са Иван Турицов, Томас Лам и Карло Мухар. Със сигурност от сметките отпадат Жорди Кайседо и трайно контузените Мено Кох, Бисмарк Чарлс и Тибо Вион.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ