Обединени спортни клубове ЦСКА изригнаха: Вън!

7 Dni Sport02.10.2021
ЦСКА - Бодьо Глимт, Фенове, Сектор "Г"

Декларацията на Сектор „Г“ за утрешният мач срещу Сектор „Г“ събра огромен интерес на мига. Тя бе подкрепена и от страницата във Фейсбук на „Обединени спортни клубове ЦСКА“, те споделиха и написаха лаконичното: Вън!

Цялата декларация на Трибуна Сектор „Г“:

„Армейци,

От Царско село ни отпуснаха 60 билета за утрешното ни гостуване на едноименното отборче. Намираме това за абсолютно целенасочено действие спрямо всеки един от нас. Мръсна игра на реваншизъм и комплексарщина.

Очевидно гаврите с ЦСКА и армейците поради това, че издигнахме и подкрепихме кандидатурата на Митко Бербатов, тепърва започват. Искаме да попитаме Михаил Касабов дали е звънял на Неделчо Михайлов с изричното настояване утрешният мач да не бъде обявяван за рисков и да се играе в спа центъра, а не на Националния стадион? Наздраве, господа, ние отговора го знаем…

В заключение взехме решение да върнем представените ни билети на Стойне Манолов и да не присъстваме на срещата утре. „Сектор Г“ няма да играе по ничия мръсна свирка! „Сектор Г“ в циркове не участва!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ