Мохамед Брахими от Пирин в Левски. Here We Go?

7 Dni Sport02.10.2021
Пирин Благоевград, Мохамед Брахими

Левски следи изявите на още един чуждестранен футболист от efbet Лига.

След информациите за Дориан Бабунски, колегите от „Топспорт“ съобщават, че в полезрението на столичния гранд е попаднал и фланговият играч на Пирин – Мохамед Брахими.

Алжирецът с френски паспорт е един от малкото състезатели на „орлетата“, които блестят в положителна светлина с оглед тежкото начало на сезона за селекцията на Уорън Фийни. 23-годишното крило може да играе на почти всички позиции в атака, което го прави добро попълнение за състава на Станимир Стоилов.

От началото на сезона има седем появи в efbet Лига, гарнирани с два гола и една асистенция. Изкарал си е и три жълти картона. Преди това той кара неуспешен пробен период в Царско село, а през пролетта беше с основен принос за оставането на Нефтохимик във Втора лига.

Проблем за Левски, при реален интерес към Брахими, идва от факта, че Мохамед има договор с Пирин до лятото на 2023 година. Това ще принуди „сините“ да отправят и добра оферта, което е в разрез с настоящата финансова ситуация на „Герена“.

След новината в социалните мрежи се оформи дискусия има ли място Брахими в Левски.

„Наско и Мъри да се разбирад с Благоевград и да го пишем „Here We Go“ този трансфер, както се изразява Фабрицио Романо“, пише Калоян Паргов в една от многобройните сини групи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ