„Не се продава“

7 Dni Sport02.10.2021
ЦСКА - Бодьо Глимт, Стойчо Младенов

ЦСКА изпрати зад себе си месеците август и септември и докато първия бе отличен, то втория по-скоро може, да бъде отчетен за умерен имайки напредвид равенството със Славия на „Армията“ и загубата на „Олимпико“ от Рома. Въпреки тях обаче червените са в перфектна позиция в първенството и имат всички шансове за илизане от групата си в Лигата на Конференциите. Както се казва – всичко си зависи от тях.

По радващото за феновете обаче е, че запалянковците, а и анализторите отчитат, че в ЦСКА има отлична основа и с точните и навременни подсилвания този отбор, може да постигне никак не малките си цели в най-близко бъдеще.

Вчерашният ден довя и новина от Холандия, че към капитанът на ЦСКА – Юрген Матей има сериозен интерес от НЕК Ниймеген и това хвърли феновете в коментари.

„Не се продава. Тропам по масата, като Стойчо в ранните му години. Сложете му табела на него и други наши основни играчи. Трябва шампиони да ставаме и Европа да покоряваме.“, пише Преслава Йорданова в един от червените форуми.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ